logoThe Shark Cage är namnet på PokerStars nya storsatsning vilket är en TV-sänd pokertävling där proffs och amatörer kommer spela mot varandra.

Kanske är det någon som minns PokerStars TV-produktion The Big Game där en amatörspelare som kvalat in från pokersajten fick en stol och $100 000 att spela för mot proffsspelare? The Shark Cage är något liknande, även denna gång kan vem som helst få möjligheten att vinna stora pengar och få uppleva ett stort äventyr.

Hur du hamnar i The Shark Cage

Det första steget är att göra en insättning på PokerStars och använda en av följande bonuskoder, beroende på hur många fribiljetter du vill ha:

Använd bonuskod: SHARKCAGE1 och deponera $20 eller mer och du får 1 ticket som kan användas t.o.m. den 30 november.
Bonuskod: SHARKCAGE2 och deponera $40 – 2 tickets t.o.m 29 november
Bonuskod: SHARKCAGE3 och deponera $60 – 3 tickets t.o.m  28 november
Bonuskod: SHARKCAGE4 och deponera $80 – 4 tickets t.o.m 27 november
Bonuskod: SHARKCAGE5 och deponera $100 – 5 tickets t.o.m 26 november
Bonuskod: SHARKCAGE6 och deponera $120 – 6 tickets t.o.m 25 november

Dessa turneringar finns i lobbyn som du når via ”Tourney” – ”All” eller så slriver du in ”Shark” i sökrutan. De första turneringarna började den 25 november.

Vad du sedan behöver göra är att hamna topp 50 i en av de turneringar du fått fribiljetter till samt posta en video på YouTube där du presenterar dig själv (på engelska) och sedan skickar länken till sharkcage@pokerstars.com senast den 8 december.

Ytterligare detaljer hittar du på PokerStars hemsida.