PokerStars och Viktor ”Isildur1” Blom förlänger inte sitt kontrakt och från och med den här veckan är Blom därmed inte längre en del av PokerStars stall.

”Jag har haft det trevligt under min tid som Team Pro och jag önskar alla på PokerStars lycka till. Nu vill jag bara koncentrera mig på att spela poker,” säger Blom.

Enligt PokerStars informationsschef Eric Hollreiser kom PokerStars och Blom gemensamt fram till att inte förlänga sitt samarbete utan låta kontraktet löpa ut.

”Under sin korta tid som pokerspelare har Viktor spelat mot pokerns största namn med de högsta insatserna i de tuffaste spelen. Det är svårt att komma på någon spelare som har hållit pokervärlden så fastnaglad i ett så tidigt skede av sin karriär. Vi kommer att följa honom med stort intresse och vi önskar honom allt gott,” säger Hollreiser.

Blom blev en del av Team PokerStars lagom till PokerStars Caribbean Adventure 2011, och det var även under detta evenemang som han slutligen bekräftade att det var han som stod bakom användarnamnet Isildur1. Då hade spekulationerna pågått länge om vem den oförskräckte svensken var som kastade sig in i highstakesmatcher online mot en lång rad av världens främsta spelare.