100m_celebrationVidden av nätpoker som fenomen och två aktörers särställning bekräftas av att drömgränsen 100 miljoner registrerade spelare har nåtts. Idag ägs både PokerStars och Full Tilt av samma företag, Amaya Gaming.

Det är PokerStars som står för den klart största andelen av denna makalösa mängd spelare, men under sina storhetsdagar var även Full Tilt ett högst välbesökt pokerrum. Det kan också tilläggas att många av de 100 miljoner som registrerat sig under åren på någon av dessa pokerrum endast spelat med låtsaspengar.

PokerStars firar 100 miljoner med miljoner i priser kommande månad

Som spelare på PokerStars kan du glädja dig åt att PokerStars firar den uppnådda drömgränsen på frikostigt vis.

1-14 februari: PokerStars ger bort över 100 miljoner StarCoins. StarCoin än ”belöningsvalutan” hos PokerStars med vilken turneringsanmälningar och prylar kan köpas med. Under två veckor kan du vinna upp till 2 miljoner StarCoins genom att slutföra VIP Steps. Läs vidare på PokerStars hemsida om detta i detalj.

15-29 februari: Under denna period kommer du hitta guldutmaning när du är inloggad i klienten och genom att genomföra dessa får du slumpmässiga belöningar. I prisväg handlar det om biljetter turneringar och kontantpriser med upp till $100 000.

27 februari: En VIP-turnering anordnas lördagen de 27 februari där inköpet är 50 StarCoin. I prispotten väntar totalt $100 000.