PokerStars har nu officiellt lanserat snabbpokervarianten Zoom Poker i sin pokerklient, och samtidigt inkluderade man Zoom Poker i den mobilklient som finns tillgänglig för telefoner och plattor som kör operativsystemet Android.

Den version av Zoom Poker som har varit tillgänglig i PokerStars pokerklient i ungefär två månader har varit en betaversion, och det är alltså först nu som den färdiga versionen har släppts. Zoom Pokers betversion drog mycket uppmärksamhet till sig när den släpptes och över 300 händer hann spelas innan det blev dags att rulla ut den slutgiltiga versionen.

För den som vill spela Zoom Poker i mobilen gäller det än så länge att ha en enhet som kör Android, men vi kan förvänta oss uppdateringar för iPhone och iPad inom kort.

Zoom Poker skapades för att fylla det tomrum som uppstod när Full Tilt Poker – och därmed även snabbpokervarianten Rush Poker – försvann från pokermarknaden. Samtidigt som PokerStars har arbetat med sin Zoom Poker har en sammanslutning av fristående pokersajter tagit fram sitt alternativ, en snabbpokervariant vid namn Fast Poker. Numera kan den som gillar snabb poker alltså välja mellan både Zoom Poker och Fast Poker. Fast Poker erbjuds bland annat av Betsafe och Unibet.

Sugen på att spela riktigt snabb poker och aldrig tvingas genomlida en trist sekund vid bordet?

  • Klicka dig över till PokerStars där nya medlemmar får bonus på sina TRE första insättningar och du kan få upp till $600 i välkomstbonus.
  • Gör ett besök hos nyrenoverade Betsafe där du just nu kan få €10 GRATISBONUS för att prova på Fast Poker. Självklart finns det även en insättningsbonus på upp till €200 för nya medlemmar.
  • Gå till Unibet Poker där nya medlemmar kan få upp till €500 i välkomstbonus.