Under onsdagen avslöjade PokerStars att de kommer att lansera en helt ny pokerserie som passar alla som vill ha riktigt låga inköp.

Första omgången av turneringsserien MicroMillions kommer att äga rum den 15-25 mars och bestå av totalt 100 turneringar. Det finns sammanlagt $5 miljoner i garantipotterna och den billigaste turneringen kostar inte mer än $0,11 att köpa in sig till. I övrigt ligger inköpen på $1, $2, $3, $4, $5, $8, $10 och $22. Main Event kommer att ha ett inköp på $22 och ha $1 miljon i garantipott.

Som brukligt kommer de flesta turneringarna att vara No Limit Texas Hold’em, men det kommer även att finnas spel som Omaha, stötpoker och mörkpoker. När det gäller turneringsformat så kommer allt från traditionella freezeouts till rebuys, knockouts och turbos att hinnas med.

”MicroMillions är en av de bästa saker jag sett hittills,” säger PokerStars-proffset Lex Veldhuis. ”På den tiden när jag spelade penny- och mikronivåer hänfördes jag av de stora turneringsserierna och hoppades alltid på att en dag kunna spela i någon av dem. MicroMillions ger verkligen spelare på den nivån chansen att dela i en fantastisk turneringsserie.

Veldhuis meddelade också att han själv ämnade delta i flera av turneringarna under MicroMillions.

För att se hela schemat för MicroMillions, besök PokerStars.