PokerStars erbjuder numera inte bara Zoom Poker för kontantbord utan du kan även delta i turneringar som använder sig av denna supersnabba pokerform.

På nyårsdagen rullade PokerStars ut betaversionen av Zoom Poker-turneringar i pokerlobbyn och de nydanande turneringarna har redan hunnit bli mycket populära. Eftersom formatet är Zoom Poker behöver du aldrig sitta och vänta på att en hand du inte längre är med i ska nå sitt slut. Så snart du lägger dig flyttas du till ett nytt bord och får både nya kort och nya motspelare. Här är det alltså 100% action från början till slut under varje turnering.

När PokerStars lanserade kontantbord för Zoom Poker förra våren blev det snabbt ett populärt alternativ till den mer långsamma traditionella pokern och både hobbyspelare och professionella grinders gav den nya spelformen tummen upp. Hobbyspelare gillade att de aldrig behövde ha tråkigt vid bordet, medan proffsen uppskattade möjligheten att hinna med ett stort antal händer per timme och få nya kort så snart en undermålig starthand kasserats.

Zoom Poker-turneringarna har redan lockat många nyfikna spelare trots att det bara är en betaversion som finns tillgänglig och redan den här veckan finns upp till ett dussin olika Zoom Poker-turneringar att spela i varje dag.

Klicka dig vidare för att testa de nya spännande turneringarna hos PokerStars. Du hittar dem under fliken ”Micro” i pokerlobbyn vilket innebär att det är mikrolåga insatser som används. Det går alltså bra att testspela för riktiga pengar utan att riskera någon större summa.