PokerStars har fyllt på sitt förråd av resepaket som kan ta dig hela vägen till Bahamas. Utöver de 100 paket som går att vinna i $10 satelliter finns nu även extra resepaket som går att vinna helt gratis.

Varje dag, 10 minuter över varje hel timme, startar en gratissatellit som kan ta dig vidare till någon av de veckofinaler som kommer att hållas varje söndag. Veckofinalerna spelas klockan 10:00 ET och 20:00 ET under perioden 11 november – 9 december 2012 och varje veckofinal har ett resepaket i potten. Skulle du vinna ett resepaket du inte vill ha kan du byta det mot $5 000 i kontanter.

Varje gratissatellit har ett tak på 20 000 spelare så det gäller att anmäla sig i tid. Du hittar turneringarna under ‘Event’ > ‘PCA’ > ‘Alla’ i PokerStars lobby.

Varje resepaket är värt $16 000 och innehåller följande:

  • Inköp till PCA Main Event
  • Boende på lyxiga Atlantis Resort på Bahamas
  • Pengar till resekostnader

Klicka dig vidare till PokerStars för att få veta mer. Där hittar du även de vanliga kvalturneringarna som har ett inköp på $10 och där 10 resepaket är garanterade varje vecka fram till den 9 december 2012. Dessa kvalturneringar spelas på söndagarna klockan 13:00 ET. Anmälan är öppen i tre timmar. Satelliter till $10-turneringarna finns tillgängliga från $0,10 och uppåt.

Du hittar kvalen listade i PokerStars lobby under ‘Event’ > ‘PCA’ > ‘Alla’.