PokerStars Caribbean Adventure (PCA) äger traditionsenligt rum i januari och just nu pågår satelliterna och kvalturneringarna för fullt hos PokerStars.

För dig som fortfarande inte är medlem hos PokerStars finns nu möjlighet att få en extra present vid första insättningen, vid sidan av den insättningsbonus på 100% upp till $600 som man alltid får.

Den extra presenten består av en turneringsbiljett värd $10 som ger dig fritt inträde till någon av de finalturneringar som hålls varje vecka hos PokerStars inför PCA 2013. I varje veckoturnering finns minst 10 resepaket till PCA i prispotten och du har fram till och med den 9 december på dig att använda din turneringsbiljett.

Skriv in koden PCA600 när du gör din första insättning för att ange att du vill ha biljetten.

Varje resepaket till PCA som finns att vinna hos PokerStars är värt $16 000 och innehåller bland annat resa, boende på lyxresort och inköp till PCA Main Event.

Årets PCA äger rum på den eleganta resorten Atlantis på Bahamas och förväntas locka spelare från hela världen. Detta är tionde gången PCA arrangeras och jubileet kommer självklart att firas med pompa och ståt på den tropiska paradisön.

Gå vidare till PokerStars för att få veta mer!