Organisationen Poker Players Alliance (PPA) som arbetar för att legalisera pokerspelande har nu släppt en iPhone app som du kan använda för att hålla koll på vad som händer i pokervärlden.

Appen erbjuder nyheter, tweets, information om kommande turneringar, med mera och fungerar ihop med både Facebook och Twitter. För den som vill kontakta politiker i USA för att uppmana dem att stödja en legalisering av poker finns givetvis även en sådan funktion. Något motsvarande för den som önskar påverka europeiska politiker finns dock inte, så appen kommer troligen att kännas en smula överflödig för de flesta europeiska spelare.

PPA appen fungerar på iPhone, iPod Touch och iPad och kostar bara $0.99. De 99 centen kommer att användas i PPA:s lobbyarbete för förmånliga pokerlagar. Du hittar appen genom att gå till Apple App Store och söka efter ”Poker Players Alliance”. Storleken ligger på 2.1 MB.
Förutom sektionerna “Contact Congress,” “Poker Player News” “Recently on Twitter” och “Tournament Schedule” innehåller PPA appen även “Barcodes” , “Around Me”, “About PPA” och “Profile.”