logotypeNordicBet Poker kör ännu en upplaga av PokerAllsvenskan och det är fritt fram för vem som helst att delta så länge det finns ett lag bestående av minst 3 spelare som är lokalt sammanhörande.

Varje lag ska ha en lagkapten som anmäler sitt lag till NordicBet Poker. I varje lag får max 11 spelare ingå (upp till detta antal kan också fler spelare värvas efter spelperioden inletts) och samtliga måste givetvis ha ett aktivt pokerkonto på Nordicbet.

Vidare ska varje lag ha ett namn och enligt bestämmelserna ska detta ”vara ett lag med lokal förankring, till exempel ´Solnas grabbar´, ´Klubb Sunne´ eller liknande”. Efter att ett lag har anmälts kommer detta synas på hemsidan. På hemsidan kan du också hitta alla fakta om laguppställningar, spelschema, resultat, rankingpoäng, priser med mera.

PokerAllsvenskan kommer äga rum perioden 22 augusti-10 oktober och spel kommer ske under två kvällar i veckan. NordicBet har lagt till extra priser för de lag och spelare som presterar bäst, vilka utgörs av kontantpriser upp till €350 samt paket till Pokerfinnkampen.