Just nu 3355 medlemmar (Bli medlem här)

Pokertips

Här samlar vi pokertips, dvs tips om hur du spelar bättre poker och vinner mer. Vi tipsar även om olika pokerverktyg och pokerböcker som hjälper dig att bli en mer framgångsrik pokerspelare.

888 Poker’s exklusiva kampanjer och turneringar

Hos 888 Poker finns det alltid riktigt heta kampanjer för dig att satsa på, och här snackar vi om pokerkampanjer så det heter duga. Det finns allt mellan generösa bonusar till exklusiva turneringar att gotta sig i och vi tycker att det bara är att passa på.

Gör uppdrag och vinn exklusiva priser

Söndag och slut på ännu en vecka, vad passar då inte bättre än att vara med i en tävling om några exklusiva priser. PS4, Apple TV och mycket mer ligger i potten så se till att säkra din plats i NordicBets pågående kampanj.

Två av de största pokerklienterna går samman

Det har varit på gång länge men nu är det till slut dags för den stora pokernyheten för året. PokerStars och Full Tilt går samman och spelas numera ifrån samma plattform. Redan 2012 fick PokerStars, den ledande pokerklienten i världen full tillgång till Full Tilt.

Spela poker och vinn €25

Slappna av och lätta på ditt seriösa pokerface! 24hBet låter dig nu spela poker på ett helt nytt och roligare sätt där du bara genom att genomföra vissa utmaningar kan vinna generösa cash-belöningar. Tanka ner pokerklienten eller välj att spela direkt i din webbläsare, på 24hBet hittar du alltid pokerbord som passar just dig.

888 Poker | Bonusladdat välkomsterbjudande

Ta plats kring pokerbordet och låt korten göra jobbet under tiden som du kammar hem alla marker. Plocka fram ditt bästa pokerface på 888 Poker och du kommer snart att inse vilka enorma vinstchanser som väntar. Med grymma erbjudande, både för nya och redan aktiva spelare så är detta det självklara valet för pokerentusiasten.

Saker att känna till om du vill leva på poker

Att leva på sina pokerinkomster framstår som åtråvärt för många. Inget alarm som väcker dig alldeles för tidigt på morgonen och bekräftar det ständiga faktumet att snart börjar kneget. Lyckas du leva på poker kommer du på sin höjd vakna av grannens alarm.

Är sen anmälan en bra idé i pokerturneringar?

Turneringar som tillåter sena anmälningar har blivit fler och också tiden för sen anmälan har förlängts. Tanken med detta är mer välfyllda turneringar och fler turneringar att välja på i lobbyn för alla inloggade.

Sätta press på motspelaren – ett av de viktiga vinstkoncepten i poker

Att sätta press på motspelaren i poker är ett av de viktigaste vinstkoncepten och ingår i stort sett i varje framgångsrik spelares taktik.

3 sätt att vinna mycket pengar på kort tid i poker

I poker går det att vinna pengar på olika sätt … antingen genom mindre summor som stadigt adderas till spelkapitalet eller genom en stor summa på ett bräde. För dig som tilltalas av stora pengar på kort tid ska här presenteras några möjligheter i dagens nätpokervärld.

Strategier för Spin & Go

Spin & Go har sedan introduktionen på PokerStars under 2014 blivit en otroligt populär form av poker. Du kan registrera dig till en turnering och det rör sig bara om fåtal sekunder innan turneringen är igång.