Betfair är ett av världens största spelbolag och poker finns som en del i ett större utbud. Skälen till att välja Betfair om du i första hand är ute efter att spela poker är att spelartrafiken är bra och att du får ett omfattande bonuspaket när du blir medlem och gör din första insättning.

Erbjudanden och bonusar

Hos Betfair Poker tredubblas sin första insättning. Det innebär att sätter du in €10 får du €20 som bonus.

Du kan också få större summor än så från insättningsbonusen som matchar din insättning på 200% ända upp till €1500. För att få ut det stora bonusbeloppet på €1500 behöver du tjäna statuspoäng: för varje 1250 statuspoäng utbetalas €10 till ditt konto.

Förutom detta ingår även €5 till casino och 5 poletter till exklusiva Rookie Sit & Go-turneringar i din bonus.

Mjukvara

Pokerrummet drivs av mjukvara från Playtech och vill du kan du spela på en mobil, det finns stöd både för iPhone och Android. Tänker du spela i mobilen kan du välja mellan att ladda ner en app från hemsidan eller, om du använder iPhone, hämta den från AppStore.

Spelsortiment

Spelsortimentet bjuder på cash game och turneringar innehållandes dessa 5 spelvarianter:

1. Texas Hold’em
2. Omaha
3. 7-korts Stud
4. Razz
5. 5-korts Stud

Texas hold’em är som vanligt det mest populära av i spelsortimentet och kan spelas från lägsta insats €0.02/0.04 till högsta €5/10. Om du är ute efter riktigt höga insatsnivåer är alltså inte det här rummet för dig.

Insättnings- och uttagsalternativ

Hos Betfair Poker kan du använda något av följande transaktionsmetoder då du sköter det finansiella: kreditkort, bank, PayPal, Neteller, Skrill, Clickandbuy, Ukash och fundsend. Lägsta insättning är 50 kr och högsta insättning är 999 999 kr (med eventuella undantag beroende på transaktionsmetod).

Kundtjänst

Betfair har en svensk kundtjänst som är öppen 10:00 till 18:30. Du väljer mellan att kontakta kundtjänsten med e-post, telefon eller brev. Det sistnämnda innebär att du skickar ett brev till kontoret i London och därmed bör du skriva på engelska.