32red-poker32Red är uppskattat av en mängd casinospelare runtom i världen. Pokerrummet är inte deras största prioritering, men eftersom 32Red är en högt aktad aktör är dem ändå att överväga för dig som spelar poker.

32Red Poker erbjudanden och bonusar

Att skaffa ett konto på 32Red Poker ger dig en välkomstbonus på upp till $1000. Det som gäller är att bonusen dubblas med summan för din första insättning. Bonusbeloppet kommer sedan betalas ut efter du samlat Redbacks, vilket är poäng du får när du spelar. För att till exempel få en bonus på $50 behöver du samla 15 000 Redbacks (när du rejkat $1 får du 30 Redbacks). Du har alltid 30 dagar att spela in din bonus oavsett storleken på denna.

Som ett tillägg till din bonus får du också 30% rakeback.

Mjukvara

Pokerklienten på 32Red Poker kan antingen laddas ner och installeras eller går det att spela direkt i webbläsaren. Stöd finns även för Mac. Mjukvaran är gjord av Microgaming.

Spelsortiment

Spelsortimentet innehåller 4 spelvarianter:

1. Texas Hold’em
2. Omaha
3. 7-korts Stud
4. 5-korts Stud

Förutom dessa spel kan du även spela fast-fold varianten Blaze Poker.

Insättnings- och uttagsalternativ

Hos 32Red Poker har du många val för att sköta insättningar och uttag. Du väljer mellan kreditkort (VISA och MasterCard), Neteller, PayPal, Skrill, Payesafecard, EcoCard, Entropay och Ukash. Lägsta och högsta insättning är €10.

Kundtjänst

Kundtjänsten på 32Red är av hög kvalitet, men det finns ingen svensktalande support. Du kontaktar företaget antingen via mejl, telefon eller så kan du använda live chat som du startar på hemsidan.