Parbet Poker kör just nu en serie om 15 stycken MPP Freerolls med olika teman knutna till Fotbolls-EM. Varje turnering startar kl 19:00 samma kväll som en EM-match går. Parbet lägger totalt till $48 000 i turneringarna, men det kommer även att finnas andra sätt att vinna pengar.

Varje MPP Freeroll kommer att ha något av följande tema:

Bounty
Parbet kommer att välja ut en notorisk målskytt från varje lag som kommer att ha en bounty på sig. Slår du ut en av spelarna med dessa namn får du $100 i bonus. Om den spelaren gör mål i kvällens match så TRIPPLAR Parbet din bonus. Slår du ut båda spelarna som har en bounty på sig får du $400 i bonus plus $400 till om de båda gör mål – totalt $800!

Titta i turneringslobbyns informationsfönster för att se namnen på spelarna med Bounty. Kom ihåg att målen måste göras under spel (dvs. inklusive tilläggstid och övertid men inte vid en eventuell straffläggning.)

4 mål eller fler
Om det görs fyra mål eller fler i den aktuella matchen får de som placerade sig topp 50 vars $10 i bonus! Kom ihåg att målen måste göras under spel (dvs. inklusive tilläggstid och övertid men inte vid en eventuell straffläggning.)

Straffmål
Om någon gör mål på straff under spelet får de som placerade sig topp 50 vars $10 i bonus! Kom ihåg att målen måste göras under spel (dvs. inklusive tilläggstid och övertid men inte vid en eventuell straffläggning.)

Rött kort
Om en spelare får rött kort under matchen (direkt eller efter två gula kort) får de som placerade sig topp 50 vars $10 i bonus!