Phil Jones i Manchester United

Efter att Manchester United äntligen har avslutat följetången VNL som följt med sen i höstas är det nu trångt i försvarslinjen. VNL kommer att kämpa om speltid med Chris Smalling, Phil Jones, Marcos Rojo och Eric Bailly.

Jones sitter lugnt i båten

Phil Jones är inte orolig över att han kanske blir petad nu när den svenska landslagsmannen Lindelöf har anlänt till United. Phil Jones hade en skadedrabbad säsong men han startade de fyra sista matcherna i Premier League för Manchester United.
- Det hade varit en konstig sommar om vi inte hade värvat spelare som Lindelöf. Det är alltid bra med konkurrens är alltid bra, säger Phil Jones till Skysports.
I nuläget är han en av fem mittbackar som spelar på landslagsnivå alla vill ha speltid i klubblaget. Chris Smalling, Eric Bailly, Marcos Rojo, Victor Nilsson-Lindelöf och Phil Jones själv vill alla vara startspelare, och mycket pekar på att Bailly och Lindelöf kommer att vara mittlåset.
- Vi är Manchester United och vi attraherar de bästa och största spelarna, fortsätter Phil Jones i intervjun med Sky Sports.

 

Smalling på väg bort?

I dagarna blev det klart att VNL flyttar till Manchester United för en summa mellan 33-39 miljoner pund beroende på resultat. I och med att Victor Nilsson Lindelöf har anlänt till Old Trafford har det börjat surrats om Chris Smallings vara eller icke vara i Manchester. Rubriker som ”Smalling to leave Manchester” och liknande har figurerat flitigt de senaste dagarna i och med att värvningen av VNL kommit närmare och närmare. Smalling har fått sparsamt med speltid av Mourinho, kombinerat med skador, samtidigt som Rojo och Jones har prioriterats före smalling. Enligt diverse uppgifter är West Ham, Everton och Crystal Palace intresserade av mittbacken som har varit i Manchester United sen 2010. Chris Smalling själv har möjligtvis haft det hela på känn då han inför sommaren bytte agent.

 

 

Spela på Premier League på Nordicbet

NordicBet erbjuder bäst odds ända ner till Division 5!