iveypokerWorld Series of Poker Main Event 2015 kommer spelas i Las Vegas med start den 5 juli. Vill du satsa pengar på eventet är bet365 och Betsson några av spelbolagen som låter dig spela online.

Hos båda heter favoriten Phil Ivey med 100 gånger pengarna hos Betsson och 81 gånger hos bet365. Hos både Betsson och bet365 går namn tydligt före spelare som presterat bra i de senaste årens turneringar. Därför är några av de största favoriterna Gus Hansen, Tom Dwan och Doyle Brunson.

I pokerkretsar lär ingen av dessa tre tillhöra favoriterna. Däremot är Daniel Negreanu och Allen Cunningham två spelare som både har namn och som alltid är farliga i dessa sammanhang.

Men i ett startfält på kanske 6000-7000 spelare är det förstås nästan omöjligt att sia. Som tur är finns det mängder av kändisar och andra som mest är där för upplevelsen, vilket gör att värdet på oddsen stiger något.

Om du vill ha några tips på mindre kända spelare, men som av många tros ha minst lika stora chanser som lågoddsarna Gus Hansen, Tom Dwan och Doyle Brunson kan du kolla in dessa namn:

Phil Galfond (odds 501, bet365) – en av världens mest ansedda onlinespelare och har suttit med stora stackar en bit in i tidigare WSOP Main Events, men inte lyckats gå riktigt långt. Kanske denna gång?

Layne Flack (odds 751, bet365) amerikan med mycket erfarenhet från WOSP och vars resultatkurva pekar uppåt. Över $4,5 miljoner i turneringsvinster.

Sorel Mizzi (odds 801, bet365) landsman med Negreanu och en av de bästa kanadensiska turneringsspelarna genom tiderna och har spelat in nära $4 miljoner i liveturneringar.

Praz Bansi (odds 1001, bet365) – anländer till WSOP 2015 med mycket rutin och har placerat sig högt i många stora internationella turneringar där No Limit Hold’em gällt.

Noah Boeken (odds 1001, bet365) – holländsk spelare som presterat på hög nivå i EPT och visade för två år sedan i en holländsk turnering att han kunde vinna mot ett stort startfält.