Under torsdagen signerade Peter ”Zupp” Jepsen på för Ladbrokes Poker Team. Ladbrokes sponsoravtal med Zupp börjar officiellt den 1 januari 2009 och löper på ett år. Peter kommer att spela en rad olika turneringar i Ladbrokes färger under 2009, exempelvis EPT och WSOP.

Peter har en perfekt profil för Ladbrokes, han är ung, ambitiös, drivande och en tuff utmanare. Han är en väldigt god vän till Ladbrokes svenske pokerproffs, Jonas ”Nebuchad” Danielsson. Ladbrokes är övertygade om att dessa två spelare kommer att stärka och komplettera Ladbrokes pokerprofil, som det givna hemmet för de största pokerspelarna online. Peter kommer också att ha sin egen MTT: s, Heads Up på Ladbrokes där alla spelare får chansen att utmana honom.

”Peter ”Zupp” Jepsen var det enda namn på vår lista över attraktiva kandidater för att bli ny sponsrad spelare i Team Ladbrokes. Peter är kanske den bästa online pokerspelaren i Danmark för närvarande men har också bevisat att han behärskar live spel efter sin vinst i EPT Warszawa förra året” säger Andreas Gillberg, Ladbrokes Sverigechef, i en kommentar.

Fakta om Peter ”Zupp” Jepsen:
Namn: Peter Jepsen
Ålder: 26
Tidigare yrke: Före detta officer i den militära polisen
Bästa resultat live: Vann EPT Warszawa 2007
Bästa resultat online: Har vunnit en av dom största potterna i online pokerhistoria, $ 499.000.