High stakes-spelaren Peter ”Apathy” Jetten från Kanada har skrivit på ett sponsoravtal med Full Tilt Poker och ingår numera i deras proffstall.

”Det är med stolthet jag meddelar att jag har skrivit på för Full Tilt Poker,” twittrade Jetten från Bahamas. ”Jag kommer att bära loggan för första gången idag.”

Jetten tillhör inte Team Full Tilt utan är en så kallad Red Pro, vilket gör att han får bland annat Michael Mizrachi och Matthew Jarvis som kollegor.

Jetten är en mycket välmeriterad spelare som visat sig klara av både turneringar och kontantbord med bravur, även om det är för sitt kontantbordsspel han blivit med känd. Han började spela poker år 2004, då i form av gratisturneringar vars vinster han använde för att starta sin bankrulle – en bankrulle som inom ett år innehöll $100 000. År 2006 slutade han åtta i World Series of Poker (WSOP) $42 500 NLH shorthand och två år senare kom han tvåa i WSOP $10 000 PLO och fyra i European Poker Tour (EPT) London High Roller. Totalt har han dragit in strax under $1,9 miljoner från turneringar.

Under sommarens WSOP ledde ett förlorat vad till att Tom ”durrr” Dwan kunde ses bära en badge med en avbildning av Jettens ansikte.