MrGreen turneringMr Green har dragit på de större spenderbyxorna på sistone (vi antar att de är gröna) och varje vecka finns numera en hel del penningstinna erbjudanden att kika närmare på. Det är numera legio att aktiva spelare kan hämta ett par hundra free spins veckovis med nya insättningar och på helgerna är det så gott som alltid späckat med turneringar och pengaregn. Den här helgen är ingen undantag och torsdag-söndag finns en hel del smått och gott att undersöka i detalj.

Pengaregn hela veckoslutet

Torsdag till söndag arrangerar Mr Green ett pengaregn (cash drop) varje dag och det är 10 000 kr som ska fördelas ut över 20 utvalda spelare dagligen. För att delta behöver du inte göra mer än att spela minst en runda för riktiga pengar på den för dagen utvalda spelautomaten. Så fort du har gjort det är du med i matchen om att vinna mellan 50-2500 kr i kontanter rakt in på kontot.

Automaterna att spela är:
Torsdag – Castle Builder
Fredag – Ariana
Lördag – Thunderstruck 2
Söndag – Hot as Hades

Turnering hela helgen

Från torsdag kl. 00:01 fram till midnatt på söndag kan du även delta i en turnering i vilken det ligger 20 000 kr i kontanter i potten. Uppgiften är enkel; spela bara minst 20 snurr på rad på Elements: The Awakening. Prislistan är som följer:
1:a pris = 10 000 kr
2:a pris = 5000 kr
3:e pris = 2500 kr
4:e pris = 1500 kr
5:e pris = 1000 kr