Andra Chansen ChampionsEn av de största matcherna i Premier League är fajten mellan City och United i Manchester. Under många år har United varit storebror, men de senaste fem säsongerna har City uppnått större meriter än United. Båda lagen har tveksamma formkurvor men i heta derbyn spelar ju form mindre roll. Passion, hjärta och hårt arbete är viktigare parametrar.

Denna gång möts lagen på Etihad Stadium, det vill säga Citys hemmaarena. Senast det begav sig (22 september förra året) blev det hela 4-1 till hemmalaget. City vann även matchen på Old Trafford (3-0) och tog alltså alla sex poäng förra säsongen. Kan United få revansch den här säsongen?

Rött kort ger pengarna tillbaka

Om du vill spela på höjdarmatchen som har avspark på söndag 2 november kl. 14:30 kan vi rekommendera NordicBet. Här finns nämligen chansen att få pengarna tillbaka på utvalda spel om domaren skulle plocka fram det röda kortet. Erbjudandet gäller för följande spel som placeras före matchstart:

  • Rätt slutresultat
  • Förste målskytt
  • Halvtid/full tid
  • Halvtidsresultat

Maximal återbetalning per spelare är 500 kr. Det finns alltså ingen begränsning vad gäller antalet kuponger du kan spela. Det är dock enbart singelspel som räknas i kampanjen.

Exempel: Om du tippar Agüero som första målskytt på ett singelspel, men det blir någon annan spelare som gör första målet (för inte blir det väl mållöst?) så betalar NordicBet tillbaka din insats upp till 500 kr om domaren visar ut en spelare. Återbetalningen är i form av riktiga pengar.