Missa inte att Unibet fortsätter med sin 0-0-försäkring även denna säsong av Champions League. Unibet betalar tillbaka insatsen på förlustspel på rätt resultat, halvtid/fulltid, förste och siste målskytt om matchen slutar 0-0.

Erbjudandet gäller samtliga matcher i Champions League hos Unibet under säsongen 2011/2012 men omfattar inte livebetting. Det finns ingen minimi- eller maxinsats för detta erbjudande utan det gäller för alla insatser. Alla insatser betalas tillbaka inom 24 timmar från det att matchen har avslutats.

Spel på rätt resultat i halvtid ingår inte i erbjudandet. Förste/siste målskytt gäller för den spelare som gör första eller sista målet i matchen, självmål av en spelare räknas inte. Det är resultatet efter ordinarie tid (90 minuter + tilläggstid) som används.

Erbjudandet gäller både för singelspel och kombinationer. Om ett förlorat förste/siste målskyttspel är del av en kombination ogiltigförklaras det och oddset blir satt till odds 1.00, i övrigt påverkas inte kombinationsspelet.

Fifa gäller som källa för rättning av detta erbjudande och det första resultat som publiceras på www.uefa.com gäller som rätt resultat.