Riskfritt US OpenÅrets fjärde och sista Grand Slam-turnering närmar sig med stormfart och den 31 augusti drar festligheterna igång på Flushing Meadows i New York. Om du vill förbereda dig för tennisfesten redan nu kan du med fördel kika närmare på Unibets specialerbjudande för turneringen som i korthet går ut på att du får pengarna tillbaka på ditt vinnarspel om gamle Roger Federer skulle gå och knipa sin sjätte titel.

Så här utnyttjar du erbjudandet

1. Placera ett bet pre-match på marknaden ”slutsegrare US Open herr”
2. Om din spelare vinner inkasserar du vinsten
3. Om din spelare inte vinner, och Federer blir den som kniper bucklan, betalar Unibet tillbaka din insats upp till 500 kr.

Federer och US Open

Det ska väl ganska mycket till om Federer ska plocka titeln på Flushing Meadows. Den senaste Grand Slam-titeln tog han i Wimbledon 2012. Emellertid är New York en favoritplats för schweizaren. Han tog till exempel fem raka i US Open mellan 2004-2008.

I årets tre tidigare Grand Slam-turneringar har det blivit blandade resultat för schweizaren. I Australian Open blev det respass redan i den tredje omgången mot italienaren Seppi. Lite bättre gick det i Franska Öppna där han stupade mot landsmannen Wawrinka (som sedan gick och spelade hem hela turneringen) i kvarten. I Wimbledon gick ”Fedex” till final där Novak Djokovic blev för svår. Kanske är formen på gång?

US Open på Unibet

Med start vid Australian Open i januari började Unibet bredda sitt oddsutbud för tennis rejält och det är fullt möjligt att Unibet är bäst på tennis just nu, åtminstone bland spelbolag i Norden. Det är särskilt livebettingen som står ut från mängden. Bland annat kan du betta poäng för poäng, även vid ställningen 40-30/30-40. Att notera är också att Unibet kommer att streama det mesta från US Open.