Pengarna tillbaka ChelseaHazard mot Eriksen, Mourinho mot Pocchettino, norra London mot centrala London – på kvällen på nyårsdagen bjuds vi på en riktigt trevlig match-up mellan Tottenham – Chelsea. Tottenham har efter en knackig höst tuggat igång på alla cylindrar på sistone och ska väl kunna ge Chelsea, som i och för sig inte går direkt dåligt (endast en förlust under hela hösten!), en rejäl match?

Om du vill sätta en slant på matchen, som startar 18:30, har ComeOn ett utmärkt erbjudande. Om du spelar på Tottenham – Chelsea på ComeOn kan du nämligen få 250 kr tillbaka.

Detaljerna för erbjudandet är som följer:
Du ska börja med att ange ditt användarnamn på kampanjsidan för att anmäla dig till kampanjen. Nästa steg är att placera en singel på matchen. Oddsvalet i fokus är ”Exakt resultat” och du måste satsa exakt 250 kr.

I det fall slutresultatet skulle bli ett annat än det du spelat på, och Chelsea står som segrare i matchen efter 90 minuter, betalar ComeOn tillbaka insatsen i sin helhet. Återbetalningen är i form av bonuspengar som du måste omsätta tre gånger till odds på 1.50 eller mer. Viktigt att notera är att du måste hämta bonusen inom 48 timmar och omsätta den inom sju dagar.