Ryder Cup golfRyder Cup är världens mest kända och prestigefulla lagtävling i golf. Tävlingen spelas vartannat år och kombattanterna är Europa och USA. Den här gången går tävlingen av stapeln på Gleneagles i Skottland, och precis som under de senaste åren är det Europa som ses som favoriter. Europa har två raka segrar och av de sex upplagor av Ryder Cup som har spelats under 2000-talet har Europa vunnit fem.

Ryder Cup är en spännande historia i sig i och med att det är de absolut främsta spelarna i världen som möts och att det inte är traditionellt slagspel som gäller, utan matchspel. Med en virtuell kupong i näven kan tävlingarna på Gleneagles dock bli ännu lite mer spännande och om du funderar på att satsa en slant på Ryder Cup har Betway två intressanta erbjudanden.

Pengarna tillbaka om Europa förlorar

Betway betalar tillbaka förlorade insatser upp till 250 kr i form av ett gratisspel om Europa skulle förlora tävlingen alternativt att det blir oavgjort. Erbjudandet gäller spel som placeras före första utslaget den 26 september.

Kombinationsförsäkring

Betway ger dig ett gratisspel på upp till 250 kr om du spelar minst en fyrling på vinnarspel (singlar, fyrbollar och foursomes) och spelet inte sitter på grund av ett resultat inte går din väg.

500 kr bonusspel

Om du inte är medlem på Betway kan du först ta del av ett välkomsterbjudande genom vilket du får ett bonusspel på 100% upp till 500 kr. För att ta del av erbjudandet gör du så här:
1. Registrera dig som ny medlem och sätt in minst 100 kr
2. Placera det totala värdet av din insättning på en kupong (singelspel, kombinationer, med mera)
3. Få ett bonusspel på samma belopp som din insättning upp till 500 kr

Ryder Cup på Gleneagles

Europa ställer ett mycket slagkraftigt lag på banan på Gleneagles och självklart är vår egen hjälte Henrik Stenson med. Den spelare som förväntas dra det största lasset för Europa är emellertid Rory McIlroy. USA har ett skapligt lag och särskilt intressant är mixen av gamla rutinerade rävar och nya förmågor. Oddsen är emellertid ganska kraftigt i Europas favör och det är helt i sin ordning om man ser till både världsrankingen och de senaste resultaten för de deltagande spelarna.

Det europeiska laget
Thomas Björn
Victor Dubuisson
Sergio Garcia
Graeme McDowell
Ian Poulter
Henrik Stenson
Jamie Donaldson
Stephen Gallacher
Martin Kaymer
Rory McIlroy
Justin Rose
Lee Westwood

Det amerikanska laget
Keegan Bradly
Jim Furyk
Matt Kuchar
Phil Mickelson
Webb Simpson
Jimmy Walker
Rickie Fowler
Zach Johnson
Hunter Mahan
Patrick Reed
Jordan Spieth
Bubba Watson