ComeOn SportsbarNu på lördag har du hos ComeOn möjlighet att ta del av inte mindre än tre erbjudanden om ”pengarna tillbaka” om du spelar på Premier League. Vi är osäkra på om den här kampanjen är en engångsföreteelse eller om den kommer att bli permanent, men klart är att den är intressant och kan ge lite extra spänning oavsett om du spelar hemma i soffan eller på sportbaren. Av en händelse går det nya konceptet under namnet ”Sports Bar”!

ComeOn har valt ut tre matcher för vilka du kan få insatsen tillbaka nu på lördag. Matcherna är West Bromwich – Arsenal, Liverpool – Stoke samt Sunderland – Chelsea. Nedan ser du vid vilka utfall/matchhändelser som du får pengarna tillbaka på förlorade spel. Din insats ska vara på 100 kr och återbetalningen blir just 100 kr.

West Brom – Arsenal
Placera en singel för 100 kr till ett odds på minst 1.75. Om Sanchez gör mål och Arsenal vinner matchen får du insatsen tillbaka.

Liverpool – Stoke
Placera ett spel för 100 kr på oddsvalet ”Målgörare”. Om både Liverpool och Stoke nätar i första halvlek får du insatsen tillbaka.

Sunderland – Chelsea
Placera ett spel för 100 kr på ”Exakt resultat”. Om Diego Costa nätar i andra halvlek får du pengarna tillbaka.