chicagoBetways kampanjsida är en sida du med fördel kan kika närmare på med jämna mellanrum. Här finns nämligen alltid minst en handfull specialerbjudanden för veckans odds. Erbjudandena handlar framför allt om att du kan få pengarna tillbaka, alternativt plåster på såren i form av gratisspel, om ett spel inte sitter, till exempel om ett kombospel inte går in på grund av förlust i en enstaka match.

Tisdag-torsdag den här veckan kan du hos Betway få ett gratisspel på upp till 500 kr om du spelar på NHL-matcher. Det är enbart odds för totalt antal mål som räknas, det vill säga över/under-spel, och du måste sätta ihop minst fem matcher i kombospelet.

Det spelas en hel del spännande matcher i NHL i veckan. Här är två av höjdpunkterna.

Chicago tar emot Colorado i en tuff drabbning i Central Division. Båda lagen gör finfina säsonger och det skiljer bara tre poäng mellan lagen inför mötet.

Phoenix tar emot Vancouver i en viktig match i Pacific Division. Båda lagen måste börja samla på sig fler poäng för att ha chans att ta plats i slutspelet.

Om du vill hitta ett ”säkert” överspel kan vi tipsa om Nashville – St Louis (torsdag). Saint Louis har smällt in hela 200 mål på 60 matcher och möter ett Nashville som läcker betänkligt. En annan match som kan gå över är Winnipeg – NY Islanders (tisdag). Islanders har ingen defensiv att tala om och för Winnipeg är det öppna spjäll både framåt och bakåt.

Regler för erbjudandet

  • Du måste anmäla dig för erbjudandet
  • Minst 5 matcher ska ingå i kombospelet
  • Endast för odds på Totalt antal mål (under/över)
  • Lägsta insats är 50 kr
  • Maximal återbetalning i form av gratisspel är 500 kr
  • Kombinerat odds måste vara 4.00 eller högre
  • Maximal vinst med gratisspelet är 20 000 kr