Lucky Number MybetLyckades du inte sätta ditt oddsspel? På MyBet har du chansen att få dina insatser återbetalade upp till 500 euro. Man brukar säga att man inte får några andra chanser i sport och spel, men det verkar MyBet helt ha missat.

Denna stående kampanj går under namnet The Lucky Number och fungerar enligt det följande. Varje dag slumpar MyBet fram ett tvåsiffrigt tal som presenteras på kampanjsidan. Om detta tal matchar de två sista siffrorna i spel-ID:t på en förlustkupong från dagen innan har du rätt till återbetalning. Det du ska göra är att skicka e-post med ditt spel-ID till e-postadressen luckynumber@mybet.com. Inom 24 timmar kommer insatsen sedan att betalas tillbaka till ditt konto. Krångligare än så är det inte. Visst, chansen att träffa rätt är ju inte jättestor om du bara spelar någon kupong var eller varannan dag, men om du placerar många kuponger dagligen behöver det inte dröja särskilt länge innan du har rätt till återbetalning för en förlustkupong.

Det finns egentligen inte så mycket finstilt att rapportera om, men det kan vara bra att veta att återbetalningen är i form av en bonus som måste omsättas tre gånger på odds på minst 2.00. Dessutom ska du komma ihåg att insatser för systemspel inte återbetalas.