Arsenal Monaco erbjudandeDet är ett mycket knepigt läge Wenger och hans Arsenal befinner sig i inför returen mot Monaco i Champions League. Monacos tre baljor på Emirates för knappa tre veckor sedan har gett monegaskerna ett mycket fint utgångsläge inför kvällens match på Stade Louis II och det ska till något alldeles extra av Arsenal för att man ska lyckas vända på det hela.

Det som talar för Monaco är att man är i fin form samt att det går långt mellan förlusterna hemma på Stade Louis II. Faktum är att Monaco bara har förlorat fem hemmamatcher på de senaste tre säsongerna (det är en väldig mängd matcher det!). Lite intressant är också att förra gången man släppte in tre mål i en och samma match var i september 2011.

Det som talar för Arsenal är att bollen är rund, att allt kan hända i fotboll, och så vidare. Skämt åsido är Arsenal i utmärkt form och man har helt klart kapacitet att peta in ett par bollar i furstendömet. Om det räcker för avancemang eller inte är en annan sak.

Upp till 250 kr tillbaka

Om du är lite sugen på ett målskyttespel på Monaco – Arsenal (Cazorla till upp emot 5.00 kanske kan vara något? Cazorla är ju given straffskytt.) kan vi tipsa om ComeOns ”pengarna tillbaka”-erbjudande på matchen. Det fungerar så här:
1. Anmäl dig till kampanjen.
2. Placera ett spel pre-match på ”målgörare” till 250 kr.
3. Om du förlorar ditt spel får du pengarna tillbaka i form av en bonus i det fall matchen är mållös i halvtid. Om du sätter ditt spel inkasserar du vinsten som vanligt.