Manchester United - Liverpool kampanjHelgens största match alla kategorier i den europeiska fotbollen är den som går på Old Trafford mellan Manchester United och Liverpool. Det är de två mest framgångsrika engelska klubbaran genom tiderna som gör upp och att matchen kommer att bli sevärd finns det inget som helst tvivel om.

Lite extra spännande kan matchen bli med en kupong, riktig eller virtuell. Om du vill välja det sistnämnda kan NordicBet vara ett lämpligt spelbolag att kika närmare på. NordicBet har nämligen ett ”Andra chansen”-erbjudande för matchen. I korthet handlar erbjudandet om att du kan få pengarna tillbaka upp till 500 kr på förlorade spel på Manchester United – Liverpool.

500 kr tillbaka vid rött kort

Det blir inte sällan lite infekterat på planen när dessa två giganter möts och ganska ofta är det minst en spelare som får lämna planen före full tid. Om domare Martin Atkinson, som faktiskt visade ut en spelare så sent som förra veckan (Steven Taylor i Newcastle), tar fram det röda kortet, får du insatsen/insatserna tillbaka upp till 500 kr i det fall du har spelat på:

  • Förste målskytt
  • Halvtidsresultat (1X2)
  • Halvtid/Full tid
  • Rätt slutresultat