Betsson riskfrittEfter nästan 100 dagar av väntan är Premier League nu äntligen i gång igen och säsongen har börjat på samma sätt som den avslutades i maj. Varje match hittills har bjudit på något extra i form av snygga mål, frisparksskjutande åskådare, nödiga fåglar, med mera. Premier League är verkligen en ytterst underhållande och spännande fotbollsliga.

Betsson firar säsongsstarten av världens bästa liga med ett mycket trevligt erbjudande som innebär att du fram till den 31 augusti får ett riskfritt spel på 200 kr varje vecka. Konceptet är enkelt: om ditt spel på 200 kr inte sitter får du helt enkelt pengarna tillbaka.

Villkoren för erbjudandet är som följer:

  • Du kan bara spela i mobilen eller på surfplattan
  • Du måste ha ett saldo i riktiga pengar på minst 200 kr
  • Ditt riskfria spel kan vara ett singelspel eller ett kombinationsspel. Huvudsaken är att minst ett av oddsvalen hämtas från Premier League
  • Du aktiverar ditt riskfria spel genom att klicka i en kryssruta på spelkupongen när du placerar din insats
  • Det är ett omsättningskrav på nettovinsten på ditt riskfria spel (omsätt vinsten en gång till odds på minst 1.50)

Spela på Premier League på Betsson

Betsson har ett tydligt fokus på Premier League och erbjuder minst 50 odds för var och en av de totalt 380 matcherna under säsongen. Du hittar alla tänkbara kategorier av odds i utbudet. Förutom resultatspel och målspel erbjuder Betsson bland annat handikappspel, draw no bet, halvtidsspel och en hel mängd statistikspel.

Missa inte heller det stryktipsliknande spelet EttKryssTvå som varje helg har fokus på Premier League. EttKryssTvå är det enda stryktipsliknande konceptet med garanterad utdelning ner till 10 rätt. EttKryssTvå består av 13 matcher och din uppgift är att tippa 1X2 för matcherna med eller utan hjälp av halvgarderingar och helgarderingar.