Andra Chansen Nordicbet ishockeyDen här veckan är det dags för den femte omgången i gruppspelet i CHL och det börjar verkligen dra ihop sig. 44 lag ska bli 16 (elva gruppvinnare och de fem bästa tvåorna) när vi sedan går in i slutspelet. De svenska lagen har i regel gjort mycket bra ifrån sig. Det är väl egentligen bara Färjestad som inte har infriat förväntningarna, men så har Karlstadlaget inte gått särskilt bra i SHL heller. Djurgården ligger på en tredjeplats i Grupp D och har läge att avancera. Det krävs förmodligen att Djurgården vinner gruppen för att man ska få en plats i slutspelet och för att man ska lyckas med det krävs seger hemma mot tjeckiska PSG Zlín i tisdagens match.

NordicBet, som inte bara har ett stort fokus på ishockey överlag, utan även är officiell bettingpartner till CHL, har just matchen Djurgården – Zlin i fokus för tisdagens Andra Chansen-erbjudande. Erbjudandet går ut på att NordicBet betalar tillbaka insatserna på förlustspel i det fall det lag som släpper in första målet vänder och vinner matchen (ej inkl. OT).

De spelalternativ som räknas är ”rätt slutresultat”, ”vinnare första perioden” samt ”sista lag att göra mål”. Du kan knåpa ihop hur många kuponger som helst, men du kan inte spela kombinationsspel eller systemspel. Maximal total återbetalning är 500 kr och du måste placera ditt spel/dina spel före matchstart.