Comeon ChampionsDet är i slutspelet i Champions som de riktigt stora spelarna träder fram. Igår tisdag fick vi se Neymar och Iniesta spela ut på Camp Nou samt ta del av en färgsprakande föreställning i München. Idag onsdag är det dags för returerna i Real Madrid – Atlético Madrid samt Monaco – Juventus och det kan bli minst lika sevärda matcher ikväll.

ComeOn erbjuder dig som vill satsa en slant på någon av matcherna ett klart skapligt ”pengarna tillbaka”-erbjudande. Värdet av erbjudandet är 250 kr och reglerna är ganska enkla.

250 kr i bonus

För att utnyttja erbjudandet ska du först och främst anmäla dig med ditt användarnamn. Nästa steg är att placera ett singelspel på 250 kr eller mer till ett odds på minst 1.85.

Om ditt spel sitter inkasserar du vinsten som vanligt. Om ditt spel inte sitter är det bara att hoppas på att en spelare gör minst två mål. Om det sker betalar ComeOn tillbaka insatsen upp till 250 kr som en bonus. Omsättningskravet är 3x bonusen till odds på 1.50 eller högre.

Ett exempel: Du spelar på oavgjort mellan Real Madrid – Atlético Madrid. Det visar sig att Real Madrid är för starka och vinner med 2-0 efter två mål av Ronaldo. Eftersom vi har en tvåmålsskytt betalar ComeOn tillbaka insatsen.