Andra Chansen WimbledonRafael Nadal håller inte gräset som sitt favoritunderlag, men med den klass han alltid visar upp kan han lyckas även i Wimbledon. Mallorcasonen har ju faktiskt vunnit Wimbledon två gånger. Dessutom har han tre silverplaketter.

Nadal är enligt oddsen att ses som tredjehandsfavorit bakom Djokovic och Murray. Djokovic är mer eller mindre storfavorit eftersom han spelas till under tre gånger pengarna. Om det ändå skulle bli så att Rafael Nadal tar hem den åtråvärda titeln, nu för tredje gången, betalar NordicBet genom sin kampanj Andra Chansen tillbaka förlustspel på speltypen ”Slutsegrare män”. Alltså: Om du sätter en slant på Djokovic, Murray, Federer eller någon annan kombattant som slutsegrare, men Rafa vinner, så betalar NordicBet tillbaka din insats.

Maximal återbetalning är 500 kr och det är enbart singelspel på slutsegraren som räknas. Du måste spela för dina egna pengar, inte eventuella bonuspengar. Om Rafa vinner Wimbledon och Andra Chansen träder i kraft sker utbetalningen inom tio timmar efter det att matchbollen är inslagen.