Betsafe Man City cashbackPremier League sparkar igång lördagen den 16 augusti och spelbolagen börjar så smått lansera erbjudanden för dig som älskar att tippa engelsk fotboll. Betsafe är snabba ut ur startgroparna med ett cashback-erbjudande av god kvalitet. Betsafe erbjuder helt enkelt pengarna tillbaka om Manchester City skulle gå och vinna Premier League igen.

Du följer två enkla steg för att ta del av erbjudandet. Först ska du anmäla dig till kampanjen med ditt användarnamn alternativt din e-postadress. Nästa steg är att placera ett bet på minst 100 kr på vinnarmarknaden (Premier League Outrights) på valfritt lag. När det är gjort är du kvalificerad för att ta del av en återbetalningsbonus på upp till 500 kr om Pellegrinis mannar skulle spela hem bucklan i maj 2015. Återbetalningen är i form av en bonus som måste omsättas tre gånger till odds på 1.50 eller högre.

Med ditt kvalificerade spel får du även ett riskfritt livespel på 100 kr. Du börjar med att placera ett spel med riktiga pengar och markera den kryssruta som visas på kupongen. Om du vinner ditt livespel är det bara att inkassera. Om du förlorar spelet kommer insatsen automagiskt att betalas tillbaka till ditt konto.

Kampanjen pågår fram till den 30 september, så du behöver absolut inte stressa med ditt spel. Om du gärna vill se hur de förmodade topplagen inleder säsongen innan du placerar ett spel går det alltså alldeles utmärkt.