Andra Chansen Sverige EM-kvalSverige spelar sin fjärde match i kvalet till fotbolls-EM i Frankrike 2016 på lördagkvällen (kl. 20:45). Motståndet är Montenegro och det är på Stadion Pod Goricom i Podgorica som drabbningen sker. Seger eller oavgjort i denna svåra bortamatch, som också är den sista tävlingslandskampen för kalenderåret, skulle sitta mycket fint och chanserna till ett bra resultat torde väl vara ganska goda. Montenegro kommer ju från mindre imponerande 0-0 borta mot Liechtenstein och 0-1 borta mot Österrike.

NordicBet uppmärksammar självklart matchen inom ramen för ”Andra chansen”. Erbjudandet går i korthet ut på att du får pengarna tillbaka om det skulle bli tre eller fler mål i matchen.

Återbetalning upp till 500 kr

Erbjudandet fungerar som vanligt, det vill säga att NordicBet betalar tillbaka förlorade spel på Rätt slutresultat, Förste målskytt, Halvtidsresultat och Halvtid/Full tid. Viktigt att tänka på är att det enbart är spel placerade före matchstart som kan komma ifråga för återbetalning. Dessutom kan du enbart få återbetalning för singelspel.

500 kr är maximal återbetalning per spelare, men det finns ingen begränsning för hur många kuponger du kan få återbetalda. Om Andra chansen aktiveras och du får en återbetalning landar pengarna (riktiga pengar utan omsättningskrav) på ditt konto inom cirka tio timmar efter slutsignal.