Vem blir som tar hem guldet i sommarens fotbolls-EM? Betsson låter just nu alla nya medlemmar få tillbaka sina satsningar på vinnaren av fotbolls-EM 2012. Det hela är mycket enkelt – satsa minst 50 kronor och få tillbaka din insats i form av bonuspengar.

För att delta i kampanjen behöver du bli medlem hos Betsson och lägga ett spel på minst 50 kronor på vinnaren av fotbolls-EM 2012, så får du tillbaka det satsade beloppet från Betsson inom 48 timmar. Du kan som mest få tillbaka 500 kronor. Det spelar ingen roll om du vinner eller förlorar ditt vad – insatsen får du tillbaka oavsett.

För att få tillbaka din insats behöver du skicka ett meddelande till riskfrittspel@betsson.com. Ange ditt användarnamn och kupong-ID i ämnesraden. Pengarna du får tillbaka är bonuspengar som måste omsättas tre gånger innan de kan tas ut. Det är bara satsningar till oddset 1.50 eller högre som räknas mot omsättningskravet.

Kampanjen startade den 23 maj 2012 och är igång till och med den 7 juni 2012. Den är endast öppen för personer som inte redan har ett konto hos Betsson och den omfattar endast svenska kunder som registrerar sig på den svenskspråkiga Betsson-sajten.

Du kan bara utnyttja erbjudandet en gång. Om du lägger flera spel under kampanjperioden kommer det första spelet att vara det riskfria spelet.