LeoJackpott 5000 euroPengaregn är en ny typ av kampanj som fler och fler nätcasinon har börjat erbjuda. Pengaregn är helt enkelt ett smidigt och fiffigt sätt att belöna lojala spelare samtidigt som spelarna bjuds på ett spänningsmoment. LeoJackpot har tidigare arrangerat pengaregn under benämningen LeoJackpot Bonanza och nu i dagarna har denna kampanj återvänt.

Mellan måndag-fredag varje vecka ligger totalt 5000 euro i potten och i snitt lottas 1000 euro ut varje dag. Dragningarna sker slumpmässigt under dagen mellan kl. 13-21 och de spelare som deltar i dragningarna är de som är aktiva med att spela på slots vid den tidpunkt då dragningarna sker. Det krävs inte att man gör någon extra insättning för att delta i LeoJackpot Bonanza. Det enda som krävs är att man är på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Vinsterna kan vara på allt mellan 5 euro och upp till 100-150 euro. Notera att vinsterna är bonuspengar, som har ett omsättningskrav på 50 gånger.

Skulle du ha tumme med din lyckliga stjärna och därmed plocka hem en vinst blir du meddelad via en dialogruta när du spelar. Var noga med att notera koden du ser i rutan. Den ska du nämligen skriva in i ett meddelande till kundtjänst. När kundtjänst har aktiverat din kod trillar vinsten in på ditt konto.