Expekt Copa AmericaExpekt har uppmärksammat att det blev ganska så målsnålt förra gången Copa América gick av stapeln och i en kampanj som nu rullar garanterar Expekt att du inte behöver förlora om du spelar på en match som slutar mållös. Kampanjen är giltig fram till och med finalen så med flitigt spelande kan du förmodligen ta del av kampanjen minst ett par gånger under turneringens gång.

Så här fungerar kampanjen

Expekt har formulerat erbjudandet enligt följande:
1. Anmäl dig till kampanjen (om du inte har ett spelkonto spelar du riskfritt till upp till 1000 kr vid ditt första bet för riktiga pengar).
2. Placera ett spel före avspark på rätt resultat, halvtid/fulltid eller första målgörare. Spelet måste vara ett singelspel men något minsta odds har Expekt inte angett.
3. Slutar matchen 0-0 och det innebär att du förlorar ditt spel kommer du inom 48 timmar att få tillbaka insatsen som en sportbonus. Maximal återbetalning är 250 kr.

Bonusen har ett omsättningskrav på 6 gånger beloppet och viktigt att komma ihåg är att bara odds på 2.00 eller högre räknas mot omsättningskravet. Dessutom måste spelen vara på odds med tre möjliga utfall (till exempel matchspel på fotboll).