wonky-wabbitsUnibet kör den casinoturnering den 14 – 20 april med €5 000 i prispotten. Turneringen är endast öppen för Unibets medlemmar i Sverige, och totalt 20 deltagare kommer att bli belönade. Första pris är €2 000.

De spel som valts ut för turneringen är Eggomatic och Wonky Wabbits – perfekt nu när det är påsk.

Såhär deltar du i påskturneringen hos Unibet

Du deltar genom att spela för riktiga pengar på Eggomatic och/eller Wonky Wabbits under perioden 14 – 20 april. Det gäller att få de 20 mest vinstgivande rundorna i följd. Du måste därför spela minst 20 rundor för att delta i turneringen.

Utdelningsschema för påskturneringen

1:a plats €2 000
2:a plats €1000
3:e plats €500
4:e plats €300
5:e plats €200
6:e-10:e plats €100 var
11:e-20:e plats €50 var

Eggomatic

Eggomatic är en slotmaskin från NetEntertainment som hade premiär vid den här tiden förra året. Temat är ägg och fjäderfän, och den fantastiska maskinen Eggomatic. Den grafiska stilen påminner en hel del om succéserien Wallace and Gromit’s Cracking Contraptions från år 2002.

När man spelar Eggomatic finns det ett löpande band över de fem hjulen, och Eggomatic-maskinen kan släppa ifrån sig ägg som transporteras iväg på bandet. Detta kan i sin tur leda till olika förmåner för spelaren.

Wonky Wabbits

Wonky Wabbits är en av de nyaste slotmaskinerna från NetEntertainment, och temat är ett gäng galna kaniner som bor i ett grönsaksland. Så snart du får en vildsymbol någonstans på hjulen dyker en kanin upp som äter upp någon av de övriga symbolerna så att en vildsymbol kan växa upp även där. Du får en kanin per vildsymbol, och kaninerna väljer alltid att äta där det är till maximal nytta för dig.