wonky wabbitsThrills startar sitt påskfirande på dymmelonsdagen (16 april) och har sedan ett nytt påskerbjudande för varje dag ända fram till och med den 23 april. Här nedanför hittar du information för de första tre dagarna av Thrills påskfirande, det vill säga för dymmelonsdagen, skärtorsdagen och långfredagen.

Dymmelonsdagen

Under onsdagen den 16 april ger Thrills Casino 5 free spins på Wonky Wabbits till alla nya spelare. Wonky Wabbits är en slot där kaniner står i fokus, så den passar perfekt för den som vill komma lite i påskstämning. För varje vildsymbol som är synlig på hjulen när de slutar snurrar får du en kanin, och denna kanin kommer att äta upp någon av de övriga symbolerna på hjulen så att en vildsymbol kan växa upp där. Du får alltså en extra vildsymbol för varje ursprunglig vildsymbol när du spelar Wonky Wabbits. Kaninerna är smarta och väljer alltid att äta på de ställen där du har allra störst nytta av en vildsymbol.

Skärtorsdagen

Den 17 april körs ett erbjudande som gäller för alla spelare hos Thrills, både nya och befintliga. Om du lyckas trigga Free Fall Bonus tre gånger på Gonzo’s Quest får du 25 free spins, fast om du lyckas trigga Free Fall Bonus minst fem gånger på Gonzo’s Quest får du istället 60 free spins.

Långfredagen

På långfredagen kan du utnyttja en insättningsbonus som ger dig 40% bonus upp till €40. Fredagen den 18 april är alltså en extra bra dag att fylla på sitt spelkonto hos Thrills.

Daglig överraskning från påskharen

Varje dag under Thrils påskfirande kommer påskharen att dela ut en överraskning till insättande spelare.

Såhär fungerar det:

  1. Sätt in pengar och spela för dem samma dag.
  2. Nästa dag (klockan 16:00) får du en överraskning från påskharen.