Casumo Casinos välkomsterbjudande är extra välfyllt nu under påsk, så om du har funderat på att blir medlem hos Casumo så är just nu den perfekta tidpunkten att göra slag i saken.

Blir medlem och gör din första insättning någon gång under perioden skärtorsdag – påskdagen (28 mars – 31 mars 2013) så får du följande godbitar:

  • 200% insättningsbonus upp till €200.

    Om du till exempel sätter in 300 kronor får du alltså 600 kronor i bonus och har totalt 900 kronor att spela för!

  • 20 stycken gratissnurr på slotten Jack Hammer
  • 10 stycken gratissnurr på slotten Wild Witches

Gör ett besök hos Casumo för att få veta mer, och för att dra nytta över detta exklusiva påskerbjudande för nya medlemmar!

Jack Hammer

Jack Hammer är en slotmaskin från NetEntertainment som hämtat inspiration från serietidningarnas värld och gamla klassisk detektivromaner. Här får vi stifta närmare bekantskap med den hårdkokte deckaren Jack Hammer som slåss mot ondskans makter. Istället för klassiska hjul visar skärmen en uppslagen serietidning när man spelar Jack Hammer, och varje serieruta kan snurra individuellt.

Wild Witches

Wild Witches är en slot som passar perfekt nu till påsk, här är det nämligen häxor som pryder hjulen, tillsammans med grodor, alrunerötter, råttor, trolldrycker, bubblande kittlar och hemliga receptböcker.

Wild Witches har två olika vildsymboler (en vanlig och en som multiplicerar de vinster den bildar) och du kan erhålla upp till 30 stycken gratissnurr under vilka alla vinster tripplas. Precis som Jack Hammer kommer Wild Witches från den svenska spelutvecklaren NetEntertainment.