PartyPoker har fortfarande resepaket värda $7 000 styck att dela ut för World Poker Tour (WPT) Copenhagen, men den här veckan är den sista som kampanjen körs så det gäller att slå till nu.

På söndag hålls den sista kvalturneringen med resepaket i potten, och du kan antingen köpa in dig direkt för $375 eller utnyttja de satelliter som fortfarande finns tillgängliga hos PartyPoker.

Varje dag finns en gratisturnering som du kan använda dig av för att komma närmare söndagsturneringen, eller så köper du in dig till något av de senare stegen för $1 (dagligen), $6 (dagligen) eller $40 (dagligen).

WPT Copenhagen spelas den 12-17 november 2012 och kulminerar i ett 24 000 DKK + 2 250 DKK Main Event Rebuy med plats för 400 spelare.

Detta är första gången som WPT spelas i Köpenhamn, och med tanke på hur enormt populärt European Poker Tour (EPT) Copenhagen brukar vara bland de nordiska spelarna kan vi nog räkna med att få se gott om nordbor vid borden, inklusive en lång rad svenskar. Vill du vara en av dem? PartyPokers resepaket kan ta dig hela vägen dit. Varje paket är värt $7 000 och innehåller följande:

 

  • Inköp till WPT Copenhagen Main Event (värde cirka $4 300)
  • $800 i rese- och fickpengar
  • Fem nätters boende på hotell i Köpenhamn
  • Inbjudan till WPT Player’s Party i Köpenhamn

 

Klicka dig vidare till PartyPoker för att se till att säkra din plats i söndagens $375 WPT Copenhagen Satellite!