partypokerParty Poker ordnar en stor pokerturnering på den legendariska fotbollsarenan Old Trafford i augusti, och du har nu chans att vinna ett resepaket dit genom att spela i satelliter hos PartyPoker.

Varje dag finns gratis-satelliter tillgängliga, så det behöver inte kosta dig någonting. Om du föredrar att köpa in dig på en högre nivå är det möjligt för mellan $0,50 och $85, beroende på hur högt upp i kvalstrukturen du vill starta.

Resepaket värda $1 575 styck

De resepaket som tävlas ut av Party Poker är värda $1 575 styck och innehåller massor av godbitar. Du får inköp till Old Trafford Main Event (värde $365) och en välgörenhetsdonation på $35 görs åt dig. Tre nätters boende på fyrstjärniga Midland Hotel ingår, och du får dessutom $550 i rese- och fickpengar. Alla som kvalar via PartyPoker får dessutom en VIP-rundtur på arenan, inbjudningar till två olika fester och diverse reklamprodukter.

Om du vinner resepaket från PartyPoker checkar du in på Hotel Midland den 8 augusti och checkar ut den 11 augusti.

Poker på Old Trafford

Old Trafford Main Event spelas den 9-10 augusti, och det kommer dessutom att ordnas en Turbo Freeroll på kvällen den 9 augusti för alla som hunnit åka ut från Main Event.

Old Trafford har varit Manchester Uniteds hemmaarena ända sedan år 1910 och flera spelare från laget kommer att finnas på plats under pokerevenemanget.

För att få veta mer, gör ett besök hos Party Poker!