webbsidaEn stor uppdatering har skett på PartyPoker vilket gett hemsidan såväl som pokerklienten ett helt nytt utseende.

Från grönt till sparsmakade silvertoner och en ny logotype i orange-svart är vad som skett hos PartyPoker.  Förutom den helt omgjorda designen har även en drös nya ting uppstått.

Uppdrag heter en av nytillskotten på ”nya ” PartyPoker och detta handlar om att sätta ett mål för sig själv och kunna få belöningar i slutändan. Genom att besöka ”Uppdragsöversikt” kan spelare på PartyPoker välja sina egna uppdrag och sedan klara av dessa ett efter ett. Konceptet påminner en del av vad som ibland kan finnas i olika TV-spel där handlar om att låsa upp uppdrag för att därefter ge sig på nästa. I takt med att du slutför dina uppdrag kommer du också få belöningar i form av kontanter och poäng med mera. På PartyPokers hemsida finner du mer information om detta.

Prestationer heter en annan nyhet som påminner om ”uppdragen”. Här handlar det om klättra på rankingarna genom att du samlar ihop allt fler prestationspoäng, vilka ger dig virtuella troféer. Även detta förklaras grundligt på hemsidan.

Vänner är den tredje stora nyheten som tillkommit på PartyPoker och det handlar helt enkelt om att pokerklienten numera inrymmer en sektion där du lättare kan knyta band till andra spelare som frekventerar pokerrummet och där första ledet är att du skapar en egen profil. Med hjälp av din profil kan du också visa upp dina pokerprestationer och själv skriva uppdateringar om du så önskar.

Om du inte har något konto på PartyPoker ges en bonus till alla nya spelare i form av att din första insättning dubblas upp till $50. För varje 8 poäng (2 poäng utdelas per $1 rake/turneringsavgift) som du sedan tjänar på pokerborden frigörs $1 av dessa som du kan använda i spel eller ta ut från kontot.