PartyPoker startade den 14 januari sina satelliter för alla som vill ta chansen att vinna resepaket till WPT National Mauritius, och fram till och med den 24 januari kommer det att finnas satelliter tillgängliga sju dagar i veckan.

Varje resepaket som delas ut är värt $5 000 och innehåller följande:

  • Inköp till WPT Main Event (värde $2 000)
  • $1 800 i rese- och fickpengar
  • Fem nätters boende på hotell

WPT National Mauritius kommer att äga rum på lyxiga Ti Vegas Casino den 5-10 mars 2013. Mauritius är en ö belägen öster om Madagaskar i den Indiska Oceanen, ungefär 180 mil från den afrikanska kontinenten. Klimatet är tropiskt men den värsta hettan mildras något av passadvindarna.

Mauritius bildades av vulkanutbrott för åtta miljoner år sedan och är den äldsta ön i ögruppen Maskarenerna. Ön har många vackra sandstränder och är omgiven av korallrev, så den som kan slita sig från pokerborden en stund kan till exempel ägna sig åt snorkling eller dykning.

Under kampanjperioden finns det gratis-satelliter tillgängliga hos PartyPoker varje dag för den som vill spela i WPT Nationals Mauritius. Klicka dig vidare direkt för att börja arbeta dig upp till ett välfyllt resepaket som tar dig hela vägen till paradisön Mauritius!