PartyPoker släpper nu sin variant av snabbpoker – FastForward Poker.

FastForward Poker finns för närvarande endast tillgänglig i betaversion hos PartyPoker, så det kan finnas en del småbuggar som behöver fixas innan den slutliga versionen lanseras.

Om du har spelat andra sorters snabbpoker online kommer du att känna igen dig när du testar PartyPokers FastForward Poker. Du placeras i en pool av spelare och så snart du kastar dina kort förs du till ett nytt bord och får omedelbart nya kort på hand. Det samma gäller om du stannar hela vägen fram till showdown – så snart handen är över flyttas du till ett nytt bord hos PartyPoker.

Detta innebär att man aldrig behöver ha någon dödtid vid bordet, och man behöver aldrig heller riskera att lägga pengar i potten bara för att slippa ha tråkigt. Ett vanligt nybörjarfel bland ovana pokerspelare är just att vara med i för många händer. Man vill helt enkelt inte kasta sina kort eftersom det är så tråkigt att sitta och vänta på att en hand man inte är med i ska vara över.

En viktigt skillnad mellan snabbpoker och vanlig poker är att man vid snabbpoker inte får något större möjlighet att lära känna siná motspelare vid bordet eftersom man hela tiden träffar på nya spelare från spelarpoolen. Det finns alltså inte något större utrymme för att studera och lära sig känna igen individuella tells, och det går inte heller att bygga upp ett rykte vid bordet som lös, tajt, aggressiv, oerfaren, etc.

Först ut med att lansera snabbpoker var Full Tilt Poker vars Rush Poker blev en omedelbart succé. När Full Tilt stängdes ned av amerikanska myndigheter försvann nätspelarnas möjlighet att spela snabbpoker, men så småningom lanserade en flera pokersajter och nätverk sina egna snabbpokervarianter för att fylla det gap som Rush Poker lämnat efter sig. PokerStars släppte Zoom Poker, Microgaming började erbjuda Blaze Poker och Unibet, Betsson och iGame slog sina påsar ihop för att ta fram Fast Poker.

PartyPoker ingår inte i något nätverk utan är en självständig sajt och har alltså fram tills nu saknat snabbpoker i sitt sortiment. Att världens näst största pokersajt nu även tillhandahåller snabbpoker är något vi gissar kommer att få dem att knipa ytterligare marknadsandelar och skapa ännu mer trafik till borden.

Saknar du konto hos PartyPoker?

  • Registrera dig och dra nytta av deras välkomstbonus på upp till €500.
  • Du får dessutom tillträde till en gratisturnering för nya spelare med $1 500 i prispotten.
  • Om du har tänkt att bygga upp din bankrulle med hjälp av gratisturneringar vill vi även tipsa om att PartyPoker varje dag klockan 11:30 kör en gratisturnering med $150 i prispotten som endast är öppen för spelare i Sverige, Danmark, Finland, Island, Norge, Färöarna, Åland och Grönland. Klockan 17:00 varje dag är det dessutom Nordiskt Månadsmiljonkval, en turnering där de 10 bästa spelarna vinner tillträde till Månadsmiljonens specialturnering. Endast spelare från ovan uppräknade länder får delta i Nordiskt Månadsmiljonskval.