partypoker_vipPartyPoker har kungjort att fr.o.m. den 1 mars träder en del förändringar kraft i deras lojalitetsprogram. Det ska nu vara enklare att bli en Silver, Guld eller Palladium-medlem.

De flesta pokerrum har någon form av lojalitetsprogram för sina spelare där dem som spelar ofta och mycket får belöningar efter en uppgjord modell. PartyPoker har ett lojalitetsprogram och nu har de ansvariga valt att göra detta mer attraktivt.

I det nya programmet kan du växla in dina poäng till pengar snabbare. Det kommer också vara enklare att gå upp till nästa nivå. I tabellen nedan kan du jämföra detta gamla och de nya kraven som gäller fr.o.m. den 1 mars:

NivåGammalt kravNytt krav
Bronze00
Silver400 poäng /mån50 poäng / mån
Gold1000 poäng /mån750 poäng / mån
Palladium9000 poäng / mån2000 poäng / mån

Vad detta innebär är att du snabbare klättrar i VIP-nivåer då du spelar poker om pengar och kan på så sätt få mer belöningar för ditt spelande. Belöningarna består av rena pengar som fås mot inväxling av poäng och konverteringen blir bättre desto högre VIP-nivå. Förutom pengar får du också tillträde till alltmer turneringar desto högre VIP-nivå du innehar.