partypoker_vipPartyPoker har kungjort att fr.o.m. den 1 mars träder en del förändringar kraft i deras lojalitetsprogram. Det ska nu vara enklare att bli en Silver, Guld eller Palladium-medlem.

De flesta pokerrum har någon form av lojalitetsprogram för sina spelare där dem som spelar ofta och mycket får belöningar efter en uppgjord modell. PartyPoker har ett lojalitetsprogram och nu har de ansvariga valt att göra detta mer attraktivt.

I det nya programmet kan du växla in dina poäng till pengar snabbare. Det kommer också vara enklare att gå upp till nästa nivå. I tabellen nedan kan du jämföra detta gamla och de nya kraven som gäller fr.o.m. den 1 mars:

Nivå Gammalt krav Nytt krav
Bronze 0 0
Silver 400 poäng /mån 50 poäng / mån
Gold 1000 poäng /mån 750 poäng / mån
Palladium 9000 poäng / mån 2000 poäng / mån

Vad detta innebär är att du snabbare klättrar i VIP-nivåer då du spelar poker om pengar och kan på så sätt få mer belöningar för ditt spelande. Belöningarna består av rena pengar som fås mot inväxling av poäng och konverteringen blir bättre desto högre VIP-nivå. Förutom pengar får du också tillträde till alltmer turneringar desto högre VIP-nivå du innehar.