CasinoEuro lanserade alldeles nyligen 2 nya slots: Pandora’s Box och Fortune Teller.

Pandoras Box
Slotmaskinen Pandoras BoxDen hemska historien om Pandora i antikens Grekland är temat för detta nya spel med 5 rullar och 20 raders vinstsystem. Oliver, urnor och vindruvor är de symboler som används för att få dig i rätt stämning. Som spelare lär du uppskatta de fria spelomgångarna och de nya bonussymbolerna. Wild-symbolen ersätter vilken annan symbol som helst (förutom Scatter) för att du ska vinna dubbla insatsen. Golden Wild-symbolen fungerar likadant fast du vinner insatsen gånger fyra. Scatter-symbolen aktiverar 10+ fria spins. Allt du vinner under fria spin kommer sedan att tripplas. Maxvinsten är hela €134,700.

Fortune Teller
Fortune Teller är en enarmad bandit omgärdad av spådomsmystik, bestående av 5 hjul och ett vinstsystem på 30 linjer. Tre eller fler Scatter-symboler aktiverar 12 fria spins med tre gånger insatsen som vinst. Maxvinsten på Fortune Teller är €65,222.

Fortune Teller har också ett bonusspel där man som spelare får välja tarotkort precis som hos en spådam, och bakom varje kort döljer sig antingen liemannen eller ett belopp man vinner. Man får välja upp till 3 kort, men får man liemannen så slutar bonusspelet.

När vi på spelaspel.se provade Fortune Teller fick vi bonusspelet redan på första spinnet och hade sedan så pass god tur då vi valde tarotkort att vi vann hela 1280 (se nedan)!