Betsson RioDe stora spelbolagen erbjuder alla en hel del olika kampanjer för VM i fotboll. Riskfria spel samt garantier och försäkringar av olika slag är lite extra vanliga. Betsson nöjer sig inte med en eller två erbjudanden av denna typ, utan hela tre. Den stående kampanjen går under namnet VM-garantier och de erbjudanden som inkluderas i detta paket gäller för alla matcher under VM-turneringen.

Katastrofförsäkring

Ett lag som leder en match med 2-0 brukar kunna spela hem matchen tämligen enkelt (det finns ju en anledning att man är två mål upp!), men då och då slår blixten ned och den ”givna” vinnaren får bara kryss eller förlorar till och med. Om det skulle ske i en match som du har spelat på, och ditt spel går förlorat på grund av upphämtningen, betalar Betsson tillbaka dina insatser.

Målskyttsgaranti

Målskyttespel är mycket populära under VM. En inte oansenlig mängd insatser går in på att specifika spelare ska näta i en match. Om du placerar ett sådant spel och din utvalda spelare skulle göra inte bara ett utan två mål får du dubbla vinsten! Om spelaren gör tre mål får du tre gånger den ordinarie vinsten.

90-minutersförsäkring

Allt kan hända på övertid, men om du spelar på Betsson är du försäkrad mot allt som kan hända under de sista skälvande sekunderna. Du får helt enkelt tillbaka insatsen om ett mål på övertid leder till att ditt spel går förlorat. Erbjudandet gäller för marknaderna Korrekt resultat, Halvtid/Full tid och Sista målgörare.