Paf kör under perioden 22 december – 13 januari en tävling vid namn Mellandagsbettingen där du har chans att vinna en resa till London för två personer.

Mellandagsbettingen består av sex omgångar och efter varje omgång lottas en resa till London ut bland de spelare som deltagit i omgången. Totalt blir det alltså sex stycken Londonresor som delas ut. För att delta i en omgång måste du spela minst en kupong för minst €1. Det spelar ingen roll om du vinner eller förlorar din satsning, du har chans att vinna en resa till London oavsett.

För att delta i Mellandagsbettingen måste du först anmäla dig på tävlingssidan hos Paf. Du behöver inte registrera dig på nytt inför varje omgång, utan en anmälan räcker för alla.

Som du ser här nedanför har några av omgångarna redan hunnit äga rum, men det finns fortfarande tid kvar att delta i de övriga och få chans att vinna en resa till London. Resan kommer att äga rum den 9-13 maj 2013.

Bettingomgångar

Omgång 1:22 – 23 december
Omgång 2:26 december
Omgång 3:29 – 30 december
Omgång 4:1 – 2 januari
Omgång 5:5 – 6 januari
Omgång 6:12 – 13 januari

Sjunde Londonresan

När Mellandagsbetting är över kommer Paf att lotta ut ett sjunde resepaketet till London bland alla spelare som deltagit i minst en omgång av Mellandagsbetting. Skulle du inte vinna någon av omgångarna har du alltså en extra chans när tävlingen är över.

Klicka dig över till Paf för att inte missa den här chansen att få möta våren i vackra London nästa år!